top of page
Header.jpg

Diensten.

Een (digitale) overwinning,

met visuele communicatie.

Grafisch ontwerp.

Ben je op zoek naar een bedrijf die jouw verhaal omzet in een leuk ontwerp met nét dat tikkeltje extra? Een uniek geboortekaartje of een leuke uitnodiging voor je trouwfeest? Of misschien ben jij als (startende) ondernemer wel op zoek naar de perfecte creatieve partner voor jouw logo, huisstijl, visitekaartje of brochure? Bij JVM Design ben je aan het juiste adres. 

Branding fotografie.

Heb je weinig kwalitatieve foto's van je producten, bedrijf of jezelf? Met onze 'dienst' branding fotografie zetten we met professionele foto's je bedrijf extra in de kijker. Jezelf en je bedrijf tonen met kwaliteitsvolle foto's zet je 'merk' extra in de kijker en spreekt de ideale klant veel sneller aan. 

Drukwerk.

Voor het realiseren van al uw drukwerk werken we samen met drukkerij Prima Print zodat we steeds de beste kwaliteit aan de scherpste voorwaarden kunnen aanbieden. Snelle service staat centraal!

Video.

Trouw - Newborn - Bedrijfsvideo.

Bewegende beelden zeggen soms meer dan woorden.

Iedereen heeft zijn eigen unieke verhaal, of dat nu is dat jullie gaan trouwen, dat je een eigen bedrijf hebt of dat jullie een baby'tje krijgen. Dit zijn unieke verhalen om vast te leggen!

Video's zorgen ervoor dat je herinneringen en reclame kunt vastleggen en die later kan herbeleven, soms nog beter dan met foto's.

Social media marketing.

Een goede digitale strategie is anno 2021 onmisbaar. Maar hoe begin je er aan? Wat zijn de juiste stappen? JVM Design biedt u hiervoor een 360 graden oplossing waarbij de klant centraal staat. Samen bepalen we de juiste doelen en strategie, die we inplannen in onze eigen (social media) agenda. Wij leggen ook de focus op wat u (grafisch) nodig hebt om beter, sterker of groter te worden!

Webdesign.

Uw website meer dan enkel een digitaal visitekaartje. Het is dé eerste indruk dat uw bedrijf maakt bij nieuwe, potentiële klanten. En deze moet meteen raak zijn!

Met JVM Design ontwikkelen we een compleet ontwerp, op maat gemaakt voor uw bedrijf.

bottom of page